trendy tuinmeubelen

 
Tot nu toe geeft de mei maand nog flink wat regen maar, zoals het boeren gezegde luidt: “Is de mei maand nat, volgt een droge juni haar pad”. Het ziet er dus naar uit dat juni veel goeds belooft. Voordat wij van het lekkere weer kunnen genieten moet eerst de tuin in orde worden gemaakt. Om een beetje bij te blijven hebben wij hieronder een aantal trends op een rij gezet. Zo weet je precies wat populair is en kun je de tuin helemaal naar jouw smaak inrichten.

Moderne luxe
Ondanks de crisis waarin wij verkeren, investeren mensen toch flink in hun tuin. De tuin is de plek waar je alle stress en haast van de dag even kan vergeten en lekker kan ontspannen. De moderne tuin is ingericht met veel geometrische vormen zoals een ruit, rechthoek of een ronding met veel gazon en veel steen. De tuinmeubelen zijn vaak groot en robuust en hoewel, gemaakt van ruwe materialen zoals metaal of beton. De lounge trend is ook nog steeds populair.
Duurzaam
De duurzame trend blijft doorzetten en dat zien wij inmiddels ook terug in de tuin. Hier zien wij een meer natuurlijke opzet waarbij planten en bomen de ruimte krijgen om te groeien. Planten krijgen de kans om op een fysiologische manier volwassen te worden waardoor de bodemvormingsprocessen hierdoor geoptimaliseerd worden. In de tuinmeubels zien we hier veel hout terug en afbreekbare materialen.
Landelijk
Een andere trend die sterk in opkomt is de Engelse landelijke tuin. Ook bij deze tuin krijgt de natuur de vrijheid. Deze tuinstijl geeft plaats aan grote gazonnen, veel bomen en losse groei. De tuin wordt meestal omringd door bomen maar vaak ook een open verbinding met het landschap eromheen. De tuinmeubels zijn in deze setting vaak van gierijzer of riet en ogen klassiek en stijlvol. Ook zien wij veel houten meubelen met geruite tuinkussens.

Ons assortiment

Blader eens door ons uitgebreide assortiment. Onze producten zijn onderverdeeld in de volgende categorie├źn: